Skip to content

Softwaregarantie

Zodra de chiptuning is geïnstalleerd treedt de software garantie in werking. Deze garantie heeft een looptijd van 2 jaar vanaf de datum van de uitvoering van de chiptuning. Mocht om welke reden dan ook de software niet naar wens zijn, of mocht U constateren dat er iets niet goed zit in de software dan kunt U terug bij ons terecht. Mocht de software om welke reden dan ook verloren zijn geraakt dan kunt u voor een onkostenvergoeding van €125,- de tuning terug laten programmeren.

Indien U de software van de wagen terug origineel wenst te plaatsen kan U ook bij ons terecht. Wij bewaren namelijk alle originele softwarebestanden op onze server zodat U ten allen tijde de wagen terug in zijn originele staat kan plaatsen. Hiervoor rekenen wij onze standaard onkostenvergoeding van €125,-

Voor meer informatie kan u steeds terecht op info@hperformancetuning.be of op +32 (0)474 01 49 56.

 

Fabrieksgarantie

Gedurende de eerste twee levensjaren van uw wagen nemen wij gratis de fabrieksgarantie over na een stage 1 chiptuning. Dit betekent dat U geen aanvullende garanties hoeft af te sluiten na het chiptunen van uw wagen. Doordat wij 2 jaar lang gratis de fabrieksgarantie overnemen tonen wij aan dat wij een kwalitatieve chiptuning garanderen.

Deze garantie dekt onder andere motor (mechanische delen), aandrijflijn en versnellingsbak. De auto mag echter niet ouder zijn dan 2 jaar en niet meer dan 50.000km gereden hebben. De auto dient volgens de fabrieksvoorschriften tijdig onderhoud en/of herstellingen gehad te hebben bij een door het merk erkende garage. De auto mag niet gebruikt zijn voor sportieve doeleinden en de onderdelen van het voertuig mogen niet afwijken van de fabrieksstandaarden.

In geval van motorschade na de uitvoering van de chiptuning dient dit eerst door HPerformance Tuning beoordeeld te worden. Indien de auto eerst bij een ander bedrijf ter reparatie werd aangeboden dan is het voertuig automatisch uitgesloten van een beroep op de gratis overname van de fabrieksgarantie.

Voor meer informatie kan u steeds terecht op info@hperformancetuning.be of op +32 (0)474 01 49 56.

 

Frequently Asked Questions

Fusce fermentum. Nam at tortor in tellus interdum sagittis. Proin magna. Etiam ut purus mattis mauris sodales aliquam. Morbi mollis tellus ac sapien. Nam ipsum risus, rutrum vitae, vestibulum eu, molestie vel, lacus. Vestibulum dapibus nunc ac augue.

Selecteer jouw voertuigtype

Auto
Auto
Boot
Boot
Landbouw
Landbouw
Motor
Motor
Quad
Quad
Vrachtwagen
Vrachtwagen

Maak een afspraak